PSD Argeș, replică la replica lui Apostoliceanu: „Este victimă de profesie”

 

Războiul declarațiilor dintre PSD Argeș și Sorin Apostoliceanu continuă. Biroul de presă al PSD Argeș a transmis un nou comunicat de presă în care îl caracterizează pe viceprimarul Piteștiului drept „Candidatul împiedicat - victimă de profesie”:

„Tragedia candidatului împiedicat Sorin Apostoliceanu continuă. Victimă prin definiție, de un penibil absolut, după ce a fost împiedicat să-și pună în operă proiectele (proiecte atât de secrete încât nu le cunoaște nimeni), după ce a fost împiedicat să-și facă meseria ca viceprimar, acum spune că a fost împiedicat să se apere în ședința în care a fost exclus din PSD. Deci, după proiectele împiedicate, au apărut și convocarea împiedicată și apărarea împiedicată.  Sigur toate aceste împiedicări sunt doar în mintea dumnealui deoarece, luni, la ora 9:40, a fost sunat de către președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, pentru a participa la ședința respectivă. Nu a răspuns la telefon.

Mai mult, a chemat luni doi colegi de partid pentru a da documente ale organizației, dar s-a răzgândit și a returnat baza de date și cotizațiile colectate de abia în ultimul moment. Așadar, ce putea să mai spună, mai ales că nu a negat niciodată informațiile privind tratativele cu PNL, așa cum cu mult timp înainte de a fi exclus distribuia pe contul său de Facebook postări ale PNL Argeș și ale liderului acestuia?

Dar uite așa - din împiedicare în împiedicare vrea să ajungă primar. Pozând în continuare în victimă, ca un bărbat și un luptător adevărat, stă și se smiorcăie că a fost dat afară dintr-un  partid după ce anunțase public faptul că va candida la Primăria Pitești din partea altui partid. “Am fost exclus din partid în absență, fără să fiu chemat, fără să fiu întrebat, ascultat.” Așa cum am spus deja, faptul că nu a fost chemat este o minciună. Dar totuși am fi curioși să aflăm cum și-ar fi imaginat domnia sa că ar fi trebuit să decurgă lucrurile. Ce avea de explicat?  Cum voia să se apere? Ce voia să obțină? Nu voia să fie exclus din PSD? Dorea să candideze la Primăria Pitești din partea PNL, dar să rămână membru PSD?

Păcat că nu a venit la respectiva ședință, pentru că toți colegii dumnealui ar fi avut foarte multe lucruri să-i spună. Și pentru că, dând dovadă de o inteligență superioară, făcea un joc de cuvinte într-o declarație, vorbim despre o ceață atomică, îl sfătuim pe domnul candidat împiedicat să nu se mai împiedice și în ceață și să nu mai fie îngrijorat de ceața din PSD. Să caute mai bine să-și limpezească ceața din propriul cap. Cap în care observăm că se crede PSD-ist candidat la primărie din partea PNL”, a transmis Biroul de Presă PSD Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea