Proiect cu fonduri nerambursabile de 98%, semnat pentru Pitești

În data de 22.07.2020, a fost semnat Contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Realizarea de puncte de transfer pentru integrarea operațională a transportului public urban și periurban”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Obiectivul specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe Planurile de mobilitate urbană durabilă.
Valoarea totală a proiectului este 3.818.754,74 lei, din care finanțarea nerambursabilă acordată este de 3.724.513,46 lei, sumă care reprezintă 98 % din valoarea cheltuielilor eligibile, contribuția proprie fiind de 76.010,48 lei (reprezentând 2%), iar durata de implementare a acestuia este de 12 luni.
În cadrul proiectului urmează să se realizeze două puncte de transfer pentru integrare operațională a transportului public urban și periurban în parcarea la bowling, de pe strada Costache Negri nr. 30, și la capătul de linie Gheorghe Doja.
Lucrările propuse constau în:
• Refacerea structurii carosabile a platformelor aferente punctelor de transfer și marcarea alveolelor destinate opririi microbuzelor;
• Iluminat și supraveghere video;
• Semănare de gazon și plantarea de arbori și irigarea automată a spațiilor verzi;
• Instalarea de automate pentru vânzarea biletelor;
• Instalarea de containere cu destinația de sală de așteptare și grupuri sanitare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea