Medici noi la Spitalul Județean de Urgență Pitești

În această perioadă în care Spitalul Județean de Urgență Pitești are nevoie de cadre medicale pe specialitățile necesare privind supravegherea și tratarea cazurilor COVID, echipa de medici și asistente a spitalului continuă să se întărească. Din această lună, medicul specialist neurochirurg Alex Tudor Goleșteanu va lucra la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Acesta a profesat ca medic specialist neurochirug la Spitalul Județean de Urgență Brăila și la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" București.
De vineri, 7 august, o asistență de la Spitalul de Pediatrie a solicitat transferul la Spitalul Județean de Urgență Pitești, asta după ce doi medici de Terapie Intensivă de la Pediatrie au fost transferați deja la Spitalul Județean.
Este cunoscut faptul că, săptămâna trecută, la Spitalul Județean de Urgență Pitești s-au mai transferat doi medici rezidenți de Terapie Intensivă, de la Spitalul Floreasca, și o doamnă doctor care a lucrat în secția de la Mioveni și care și-a manifestat dorința să rămână în continuare la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Mai mult, doamna doctor rezident de la Spitalul Floreasca a venit la unitatea medicală din Argeș împreună cu asistenta. De asemenea, un medic pneumolog de la Ploiești, venit prin transfer definitiv, lucrează deja la Secția de Boli Infecțioase.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea