Musceleanul Corneliu Cîrstea - noul subprefect al județului

Musceleanul Corneliu Cîrstea a fost numit subprefect, cu atribuții de prefect, în Argeș, printr-o hotărâre de Guvern emisă pe 7 august. Corneliu Cârstea a fost, în 2016, pentru o perioadă de timp, subprefect interimar al Capitalei.
Tot pe 7 august, Emanuel Soare și Adrian Bughiu au fost demiși din funcțiile de prefect, respective subprefect .De precizat că Emanuel Soare a fost demis după ce a fost desemnat candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș.

„Aleg așadar, după cei doi ani și trei luni petrecuți în funcția de subprefect al județului, să transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință tuturor celor cu care am colaborat din această postură de mare responsabilitate: colegi din prefectură, din serviciile deconcentrate, din structurile MAI, din primării și alte organisme ale statului, dar și "cetățeanului"!!!
Trebuie să recunosc că numirea în funcția de subprefect m-a onorat din start! Însă nu a fost deloc ușor! A fost o provocare pe care am tratat-o cu responsabilitate și demnitate”, a precizat Adrian Bughiu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea