Virgil Baciu a intrat în cursa pentru Consiliul Județean Argeș

# Virgil Baciu: „Sunt primul și singurul candidat care a prezentat până acum un program de dezvoltare a județului”

Primarul de la Corbi,Virgil Baciu, candidatul PMP la şefia CJ Argeş a vorbit, astăzi, într-o conferinţă de presă, despre planurile sale pentru Argeş:  „Ne apropiem de momentul alegerilor. Voi candida la CJ pentru funcția de președinte, dar voi fi și pe lista de consilieri. Sunt singurul candidat care a prezentat până acum un program de dezvoltare a județului. Eu nu merg la CJ nici pentru partid, nici pentru mine, nici pentru cineva de lângă mine.

Merg la CJ pentru argeseni. Am demonstrat la Corbi că poți face administrație și am adus comuna la nivelul anului 2020. Asta vreau să fac și pentru județ. Unii mi-au spus că e prea mare pălăria, alții mi-au spus: stai, Baciule, la oile tale! Vreau să demonstrez că ce am făcut la Corbi poate fi făcut și la județ”, a declarat Virgil Baciu.
Proiectul lui Virgil Baciu pentru șefia Consiliului Județean este structurat pe cinci domenii principale și are accentual pus pe alocarea a minim 40% din bugetul de venituri pentru dezvoltare/investiții și educație.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea