Echipa PNL la Primăria Pitești: ,,Nu venim la Primărie să dăm oameni afară! Venim să facem echipă cu ei!"

Tot mai mulți angajați ai Primăriei Pitești și ai instituțiilor din subordinea acesteia reclamă faptul că sunt supuși unor presiuni din partea conducerii PSD Pitești și a Primăriei. Acestora li se spune că vor fi dați afară din serviciu dacă la conducerea instituției vor ajunge alții decât social-democrații.Liberalii piteșteni au ținut să lămurească acest aspect și spun răspicat că nu vin la Primărie ca să dea pe cineva afară, ci ca să facă echipă cu oamenii.

Sorin Apostoliceanu: ,,Vreau să măresc Departamentul de Comunicare și cel de fonduri europene, pentru că în următorii patru ani nu vreau să pierdem niciun ban!"

,,Experiența oamenilor care lucrează în prezent în Primăria Pitești și în instituțiile din subordinea sa este extrem de valoroasă și niciun om zdravăn la cap nu ar renunța la ea. Ceea ce trebuie să facem noi este să le comunicăm oamenilor care sunt lucrurile pe care le așteptăm de la ei și standardele de exigență pentru că, scopul nostru final, este să oferim cetățenilor servicii de calitate. Nu cred că angajații primăriei nu vor să fie mândri de munca lor. Au nevoie, însă, de un lider care să facă echipă cu ei, să investească în ei, să le ofere condiții de muncă decente și să-i motiveze. Mai mult, îmi doresc ca în echipa de la Primărie să atragem tineri entuziaști și pregătiți care să împrospăteze puțin toată atmosfera și să imprime ritmul și vibe-ul acela pe care mi le doresc. Vreau să măresc Departamentul de Comunicare și cel de fonduri europene, pentru că în următorii patru ani nu vreau să pierdem niciun ban din cei pe care i-am putea atrage." a declarat Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Pitești.

Mihai Coteț: ,,Nu mai suntem în anii '90, atunci când teroarea comunistă încă ne mai bântuia subconștientul"

,,Eu vin din mediul privat și știu ce trebuie să fac pentru a obține performanță: am investit în oamenii mei și i-am motivat, iar ei mi-au întors 100% din ceea ce știu să facă și sunt mândri ei, în primul rând, de rezultatele pe care le obțin. Angajații Primăriei Pitești sunt, înainte de toate, piteșteni. Au familii pe care trebuie să le îngrijească. Au aceeași dorință de a locui într-un bloc izolat termic, de a plăti o factură mai mică la apă, de a-și duce copiii la o grădiniță sau o școală modernă, de a merge la un concert la ei în oraș... Nu mai suntem în anii '90, atunci când teroarea comunistă încă ne mai bântuia subconștientul, chiar dacă unii nu și-au schimbat stilul nici în ziua de azi. De aceea prioritatea noastră va fi să investim în oameni, să-i motivăm, pentru că în egală măsură trebuie ca la rândul lor să returneze către cetățeni servicii la un standard de calitate de care toată lumea să fie mulțumită. Venim la Primărie să facem treabă împreună pentru comunitatea noastră și pentru familiile noastre. Venim la Primărie să facem echipă cu oamenii." a declarat Mihai Coteț, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar a Piteștiului.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea