Robert Sigartău: ,,Să ne dea o șansă argeșenii și piteștenii! Noi nu venim cu gargară, venim cu modele de bune practici”

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sigartău, s-a aflat săptămâna trecută la Pitești pentru a susține echipa PNL la Primăria Pitești. Liberalii vin în fața oamenilor cu exemplele de succes ale propriilor administrații și pot dovedi că se poate și la Pitești, și în Argeș, să faci performanță, nu doar politica vorbelor goale, a declarat Sigartău.
Sigartău a venit cu cifre concrete care demonstrează diferența de performanță și viziune între ceea ce s-a făcut la Pitești și în Argeș, și ceea ce au reușit să facă administrațiile liberale. 

”Studiam recent bugetul municipiului Pitești. Ei bine, pe zona de investiții s-au alocat 155 milioane de lei. În Oradea, unde sunt cam același număr de locuitori, au fost alocate 700 de milioane. Asta înseamnă 800 de lei pe cap de locuitor în Pitești și 3.200 de lei pe cap de locuitor, în Oradea. În bugetul de investiții al Piteștiului, avem doar 10% bani atrași din fonduri europene, adică 10 bani la un leu, pe când în Cluj raportul este de 2,5 lei la 1 leu. Diferența este una de viziune și performanță, și este una enormă! Eu îmi doresc să ne dea o șansă argeșenii și piteștenii! Noi nu venim cu gargară, pentru că eu m-am săturat de gargară politică, noi venim cu modele de bune practici”, a declarat deputatul Robert Sigartău.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea