Niciun candidat independent la CJ Argeș

Deși a existat un candidat independent pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 3 Argeș i-a respins dosarul. Activista civică Simone Lucie Nicolescot (foto) nu a putut strânge numărul total de susținători necesari pentru a putea candida la CJ Argeș. În schimb, aceasta poate candida la funcția de primar al comunei Băiculești. Precizăm că Simone Lucie Nicolescot este o luptătoare acerbă contra abuzurilor și dezinteresului autorităților locale sau naționale.

 

„BECJ constată că nu este îndeplinită condiția susținerii candidaturii prin lista de susținători depusă de candidat. Din opisul centralizator al listelor de susținători depus de doamna Nicolescot Simone Lucie, rezulta că aceasta este susținută de un număr de 341 de persoane ale căror semnăturin olografe sunt menționate la filele 1-38. Candidata a mai prezentat și printuri ale unor semnături pe care aceasta le-a înțeles ca fiind semnături electronice simple în număr de 49. Se constată însă, că aceste semnături nu îndeplinesc condițiile prevăzute de dispozițiile legii 115/2015 (…). Nu a fost depus suportul electronic însoțit de opisul centralizator prevăzut în anexa 6 a listelor de însoțitori, iar listele nu sunt însoțite de declarația pe proprie răspundere pe fiecare pagină…
Pe de altă parte, chiar li îndeplinite fiind aceste condiții, totalizând numărul semnăturilor olografe (341) cu numărul semnăturilor electronice  simple (49), tot nu este întrunit numărul total de susținători necesari pentru candidații independent și prevăzut la art. 50 din legea 115/2015”, arată BECJ nr 3 Argeș.

”Mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut în demersul electoral, au strâns semnături pentru candidaturile mele. Astăzi, 20 august, candidatura la primăria Băiculești (acceptată de către Biroul Electoral pe data de 18.08), nefiind contestată în termen legal, a rămas definitivă. Candidatura la președinția CJ Argeș a fost respinsă de către Biroul Electoral Județean”, a precizat Simona Niculescu (Nicolescot Simone Lucie) pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea