Sondaj Novel Research: lupta pentru Pitești se dă între PNL și PSD

Lupta finală din Pitești pare a se fi stabilit clar între candidatul liberal și cel social-democrat. Este pentru prima oară când cineva se luptă de la egal la egal cu PSD pentru Primăria Pitești. Singura necunoscută rămâne prezența la vot. Mai mulți piteșteni la urne înseamnă mai multe șanse pentru un altfel de administrație.

”Poate pentru unii acest sondaj este o bombă sau o surpriză, pentru alții - se știu ei - un coșmar. Pentru mine și echipa mea e dovada că se poate și în Pitești! Bătălia abia acum începe, iar mobilizarea este șansa noastră. Va mulțumesc că sunteți alături de mine. Ramânem împreună până la capăt!”, a comentat Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Pitești.
Și Mihai Coteț, opțiunea PNL pentru funcția de viceprimar, a făcut câteva aprecieri pe marginea sondajului Novel Research.
”Sondajul arată că Sorin Apostoliceanu se află înaintea candidatului PSD, dar nu cum mult înainte. Nici nu ar fi avut cum, ținând cont că vorbim de un fief al social-democrației și în Argeș, și la Pitești. Sondajul mai arată și că, în mod pragmatic, orice vot dat altui partid decât PNL, înseamnă un vot acordat PSD și consolidarea șanselor acestuia să rămână la primărie. Respect votul, preferințele, opțiunile fiecăruia, dar toate studiile sociologice și sondajele realizate de stânga sau de dreapta politică duc la această concluzie”, a declarat liberalul Mihai Coteț.
Potrivit acestuia, încă un mandat al PSD după 30 de ani de guvernare locală vor fi destul de greu de digerat.
”Închipuiți-vă că după ziua votului, după 30 de ani de PSD, ne vom trezi tot cu PSD. Eu nu mă îmbăt cu apă rece, scenariul acesta încă este posibil. Nu îmi este indiferent și îmi doresc să nu vă fie nici vouă. Am aici o familie și nu concep alți 30 de ani la fel ca aceștia! Un vot face diferența și acesta este votul fiecăruia în parte! PSD a avut șansa să vă demonstreze trei decenii ceea ce poate, iar faptele vorbesc de la sine: Piteștiul se află cu cel puțin 20 de ani în urma celorlalte orașe dezvoltate ale României, majoritatea fiind conduse de administrații liberale. Hai să ne oferim și nouă șansa de a arăta că putem face și altfel lucurile!”, a mai declarat omul de afaceri Mihai Coteț.

(Comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Argeș, CUI mandatar financiar coordonator 21200012, Publicat de SC Atitudine Media Grup SRL)

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea