CJ Argeș a achiziționat un teren lângă Castrul Jidova

Consiliul Județean Argeș a achiziționat, recent, un imobil – teren, format din două loturi, în vecinătatea obiectivului turistic Castrul roman Jidova. Consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre în ședința de CJ Argeș din luna august. Administrația județeană a cumpărat imobilul cu suma de 15.200 euro.

- „Imobil –teren S=808 mp Șoseaua Națională, Câmpulung, CF 85605 2020  – 5800 euro (la cursul BNR din ziua precedentă efectuării plății)
-  Imobil –teren S=1417 mp Șoseaua Națională, Câmpulung, CF 85533 2020 – 9.400 euro (la cursul BNR din ziua precedentă efectuării plății)”, se arată în anexa hotărârii CJ Argeș.
Terenul, format din două loturi, a fost achiziționat de la Călin Cristinel Radu. „Prețul cumpărării și cheltuielile ocazionate de redactarea și autentificarea contractului de vânzare, precum și alte taxe care țin de perfectarea cumpărării sunt în sarcina cumpărătorului și se suportă din bugetul de venituri și cheltuieli al Județului Argeș, iar imobilul – teren va fi trecut în domeniul public al Județului Argeș”, se mai arată în hotărârea aprobată de consilierii județeni.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea