Cătălin Bulf, vicepreședinte PMP: Demiterile pe bandă rulantă ale aleșilor din Argeș pun în pericol județul!

În ultima întâlnire cu presa, vineri, 4 septembrie, liderul PMP Argeș s-a arătat îngrijorat de stilul haotic în care au ajuns să lucreze atât primăriile din județ, cât și Prefectura. Și toate din cauza migrației accentuate a aleșilor locali, care, de un timp, nu mai fac diferența între stânga și dreapta. Cert este cî nici partidele nu o mai fac…
Angajații Prefecturii Argeș sunt „îngropați” în documente! Înainte de începerea școlii și în plină pregătire pentru alegerile locale, angajații Instituției Prefectului sunt nevoiți să redacteze documentele pentru încetarea mandatelor primarilor, viceprimarilor și consilierilor locali care vor candida din partea altor formațiuni politice.
„Avem, în perioada aceasta, un măcel politic în Arges, pe tema primarilor care au plecat de la PNL la PSD sau invers. PNL și PSD își devorează foștii primari. Județul Arges este sub acest măcel politic, dar legea le pernite acest lucru. Angajații de la Prefectură muncesc pe brânci pentru a întocmi documentele pentru demiteri”, a spus Bulf.
Demiterile pe bandă rulantă ale aleșilor din județul Argeș pun în pericol elevii! Fostul prefect de Argeș, Ciprian Berevoianu, a declarat că prefectul ar fi trebuit să aștepte cele 30 de zile pentru a emite ordinele de încetare a mandatelor de consilieri locali, viceprimari și primari care au trecut la alte partide.
„Sunt primării în județul Argeș care au ajuns să fie conduse de secretar. Sunt consilii locale care sunt la un pas să fie dizolvate după ce au fost demiși consilierii locali. Trebuiau așteptate cele 30 de zile pentru a se putea pregăti începutul școlii.

Cătălin Bulf: „Avem soluții pentru revitalizarea platformei Arpechim”

Pentru Rafinărie vă spun  că există două companii care sunt interesate, una dintre ele a depus ofertă direct la OMV. Cei doi investitori vizează fie înființarea la Rafinărie a unei fabrici de bitum pentru că nu mai avem fabrică de bitum, fie înființarea unei rafinării de cherosen. În ceea ce privește Petrochimia, aici avem din nou două variante. Prima ar însemna preluarea Diviziei Petrochimice de către investitorul care ar prelua Rafinăria, iar a doua variantă ar însemna transformarea acesteia într-un parc industrial sau tehnologic cu condiția ca acționari ai acestui parc să fie Primăria Pitești, Primăria Bradu și Consiliul Județean. Eu aș opta pentru a doua variantă care ar însemna cam 14 000 de locuri de muncă pe platformă și o investiție totală de circa 50 de milioane de euro din care 5 milioane ar fi participarea celor trei instituții amintite iar restul ar vi investiția agenților economici care ar veni în acest parc industrial sau tehnologic”, a spus vicepreședintele PMP, Cătălin Bulf.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea