SEdC Mioveni – informare despre zona de picnic de la Făget

Zona de picnic de la Făget precum și locurile de joacă pentru copii au fost redeschise.
Odată cu decizia autorităților de reluare a activităților desfășurate în spațiile publice, sistate după declanșarea pandemiei, accesul în zona de picnic este permis, administratorul zonei asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către cetățeni a măsurilor de limitare în vederea răspândirii virusului Covid-19, potrivid legii.

„Activitatea din zonă va fi atent monitorizată, se vor impune măsuri de siguranță, iar după fiecare utilizare a spațiilor comune personalul care deservește zona va dezinfecta foișoarele, mesele și băncile. Cu această ocazie, revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilitățile din zona de picnic, să respecte regulile de funcționare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foișoare, toaleta, cișmea, grătare, etc.) și să aibă un comportament decent. Totodată, cetățenii sunt rugați ca la încheierea activităților, să colecteze toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depună în containerele special amenajate”, informează SEdC Mioveni.
Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat 0348.457.102 sau 0736.202.067.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea