Camera de Comerţ şi Industrie Argeş a premiat firmele de top din anul 2011

Vineri seara, Camera de Comerţ și Industrie Argeș a organizat gala Top Management Performant 20011. Evenimentul, care este unul de tradiție, a avut loc la restaurantul Ramada. Cu aceastã ocazie, au fost celebrați cei mai competitivi manageri din mediul de afaceri argeșean, prin premierea anuală a excelenţei în afaceri. Ion Căpăţână, directorul CCI Argeş, înainte de premiere a ţinut să menţioneze că au organizat o seară pentru oamenii de afaceri, fără politicieni, fără controale. Tonul supărat pe politic l-a avut şi preşedintele Puiu Brănescu, care a spus că nu se mai vede luminiţa de la capătul tunelului.
Prefectul Gheorghe Davidescu, primul invitat pentru a lua cuvântul, a spus că este mândru de faptul că judeţul Argeş este pe locul IV în ţară ca şi plătitor de taxe, deci este un judeţ cu un mediu economic dezvoltat. Acesta a luat apărarea guvernului şi oamenilor politici, spunând că deşi este greu şi au fost luate măsuri nepopulare, la acest moment România este într-un echilibru. Totodată, ca un sfat pentru oamenii de afaceri, Gheorghe Davidescu a spus că nu ar trebui ocolită clasa politică, ci dimpotrivă, din aceste mici replica, apar idei care ar putea fi promovate în parlament. În încheiere, prefectul Davidescu a asigurat mediul de afaceri din Argeş de tot sprijinul său.

Imob Expert Consulting, prima firmă premiată de CCI Argeş

Imob Expert Consulting, firma care a început construirea unor microhidrocentrale pe pâraiele Capra, Buda şi Otic, firmă condusă de Gheorghe Badea şi Valentin Vişoiu, a fost prima firmă premiată de CCI Argeş. Gheorghe Badea a fost cel care a ridicat premiul, ocazie cu care a şi ţinut o cuvântare. În primul rând acesta a ţinut să mulţumească presei din Argeş că a înţeles ce se întâmplă în realitate cu construirea acestor microhidrocentrale. Acesta a continuat foarte dur: “Regret că nu este politicul aici, că aş fi muşcat puţin din ei, şi din cei de la putere şi din cei din opoziţie. Trofeul primit astăzi este pentru un copil nenăscut. Ceea ce facem noi este mult mai curat decât sutele de mii de hectare defrişate. Nu este nicio distrugere în ceea ce facem noi, nu distrugem nici râul, nici solul. Am respectat legislaţia în vigoare, dar hienele au tăbărât pe noi. La noi, după 21 de ani de la revoluţie, oamenii de afaceri suntem puşi alături de bişniţari şi valutişti”. În încheiere domnul Badea a spus că are speranţa că dacă nu noi, măcar copiii noştri vor crea şi vor trăi într-o altfel de naţie. 
Deşi la început au fost câteva replici mai dure, oamenii de afaceri s-au aşezat la mese şi s-au simţit bine, continuând distracţia până după miezul nopţii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea