Omul de afaceri Dumitru Grecu: „CNAIR are ca obiectiv distrugerea turismului românesc”

Dumitru Grecu, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism din România şi unul dintre cei mai importanţi investitori din turismul argeşean a reacționat dur cu privire la închiderea circulației rutiere pe Transfăgărașan. Precizăm că CNAIR a transmis într-un comunicat de presă că începând de marți, 20 octombrie, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale DN7C (Transfăgărășan) și DN67C (Transalpina), după cum urmează: - DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada); - DN 67C - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

 

”Este incredibil în ce țară trăim și ce înseamnă respectarea legii în România. CNAIR, o firmă a statului, își permite să încalce legea care o obligă să ia toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a traficului rutier pe drumurile publice (aspect consemnat și în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României) și închide circulația fără nici o justificare (pe principiul drobului de sare), pe Transfăgărășan și Transalpina, în condițiile în care toamna de-abia acum începe. Cred că este evident că acest organism al statului are ca obiectiv distrugerea turismului românesc, nu este suficient impactul provocat de covid, trebuie să venim cu măsuri suplimentare pentru distrugerea firmelor românești”, a precizat, pe Facebook, Dumitru Grecu.
Dumitru Grecu a fost candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, din partea PRO România, obținând funcția de consilier județean din partea acestei formațiuni politice.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea