Situația posturilor de procuror vacante la nivelul unităților de Parchet din Argeș

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, pe 6 octombrie, situația posturilor de procuror vacante la nivelul unităților de Parchet din județul Argeș. Astfel, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești sunt trei posturi de conducere vacante din patru, iar la posturile de execuție din cele nouă prevăzute sunt toate ocupate, fiind chiar un procuror peste schema prevăzută în cadrul instituției. Conform CSM, gradul de ocupație este de 85,71%.

 

În schimb, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș sunt doar două posturi de conducere vacante din patru prevăzute. Toate cele 13 posturi de execuție sunt ocupate. Gradul de ocupare este de 88,24%. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești este vacant un singur post de conducere, celelalte două fiind ocupate. În ceea ce privește cele 17 posturi de execuție doar unul singur este vacant. Gradul de ocupare este de 90%.
La Parchetele de pe lângă Judecătoriile Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni și Costești, gradul de ocupare este de 100%.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea