Țeapă imobiliară, la Pitești. Bărbat trimis în judecată pentru înșelăciune

Au vrut să închirieze apartamente, dar au fost înșelați. Este situația prin care au trecut trei persoane, cărora le-a fost cerută chiria în avans, de căte un bărbat care a susținut că intermediază închirierea imobilelor. La două persoane chiar le-a fost închiriat același apartament, la cinci zile distanță. În cele din urmă, oamenii și-au dat seama că au fost înșelați și au anunțat organele penale. După câteva luni de la săvârșirea faptelor, inculpatul a fost trimis în judecată.

Mihai Ionuț J. este acuzat de procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în formă continuată (trei fapte).
Procurorii au constatat că inculpatul, sub pretextul că intermediază închirierea unor apartamente, în perioada 15 aprilie – 9 iunie a solicitat la trei persoane comision şi chiria pe două luni în avans, fără ca adevăratul proprietar al apartamentului să aibă cunoştinţă de acest lucru sau să fi primit vreo sumă de bani drept chirie, persoana vătămată fiind menţinută în eroare ulterior cu privire la posibilitatea mutării în imobilul respectiv. Prejudiciu creat de inculpat a fost de 6.400 lei.

 

Inculpatul a fost condamnat pentru delapidare

Inculpatul Mihai Ionuț J. este cunoscut cu antecedente penale. Acesta figurează înscris în cazierul judiciar, fiind condamnat pentru săvârşirea faptei de delapidare.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea