Argentina Culcuș invalidată de Tribunalul Argeș pentru funcția de consilier local la Mioveni

# Decizia este definitivă
Argentina Culcuş a fost inițial validată pentru funcția de consilier local la Mioveni, din partea PNL. Cartea ei de identitate, în care avea domiciliul la Mioveni, a fost considerată act valid, care îndeplineşte condiţiile cerute de Legea alegerilor locale! Conform surselor noastre, Argentina Culcuş şi-a vândut apartamentul din Mioveni încă din anul 2018. Acolo locuieşte, de doi ani, o altă familie. Familia se pare că ar fi declarat chiar organelor competente că nu au nici o legătură cu fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni. Legea mai spune un lucru însă. Că un consilier, după ce este ales, trebuie să aibă domiciliul pe raza unităţii administrativ-teritoriale în care a fost ales.
Inițial validată de Judecătoria Pitești. Decizia a fost contestată de fostul viceprimar al orașului, Aurel Costache dar și de Partidul Social Democrat.
„Admite apelul. Schimbă, în parte, încheierea în sensul că invalidează mandatul de consilier local pentru oraşul Mioveni, în ceea ce o priveşte pe intimata Culcuş Argentina Elena. Menţine în rest încheierea. Definitivă”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș de astăzi, 22 octombrie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea