Echipa ”Visuri la cheie” i-a îndeplinit dorința unei tinere gimnaste din Pitești

Clara Roberta, din Pitești, a fost protagonista emisiunii ”Visuri la Cheie”, difuzate pe 21 octombrie. În vârstă de doar 13 ani, tânăra gimnastă are deja în palmares peste 30 de medalii, impresionându-i pe realizatorii show-ului cu talentul și dedicarea ei.
Crescută de bunici, în urma abandonului părinților, Roberta a primit din partea echipei ”Visuri la Cheie” sprijinul financiar de care avea nevoie. Conform formatului acestei emisiuni, locuința sa a fost complet renovată.

Tânăra gimnastă a fost abandonată de părinți la doar 11 luni după ce a fost adusă pe lume. De atunci, pentru ea ”mamă” și ”tată” au devenit bunicii, care au făcut totul ca fata să-și urmeze visurile. Iar Roberta nu i-a dezamăgit. În cei 9 ani de când face gimnastică, fata a strâns numeroase premii și medalii.

 

”Cred că am greșit apartamentul”

Prima reacție a tinerei când și-a văzut locuința renovată de echipa ”Visuri la cheie” spune totul: ”Cred că am greșit apartamentul. M-am blocat! N-am crezut că se poate face chiar atât de frumos”, a exclamat Roberta. Apartamentul de la etajul 4 al blocului din Pitești a fost transformat într-o oază de lumină și căldură.

Smiley: ”E o satisfacție enormă să vedem bucuria cuiva”

Roberta a avut parte și de o surpriză în plus, având ocazia să petreacă timp cu doi oameni pe care îi îndrăgește foarte mult: Pavel Bartoș și Smiley, invitații speciali ai emisiunii ”Visuri la Cheie”.
”Meseria noastră este să bucurăm oamenii. Dacă avem ocazia să facem asta și pentru noi e o satisfacție enormă să vedem bucuria cuiva. Când vezi un om care plânge de bucurie...Mi-a făcut ziua, poate chiar și săptămâna”, a declarat Smiley.
Pavel Bartoș s-a declarat, la rândul său, emoționat.
”Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine”, a spus Pavel.
Roberta a primit din partea lui Smiley și a lui Pavel un urs de pluș uriaș, dar și o îmbrățișare călduroasă.
Săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Omid Ghannadi și Laura Boghiu vor ajunge în Vedea. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri, la PRO TV.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea