Primar din Argeș depistat în timp ce transporta lemne cu autocamionul, fără documente

 

Cristian Dică Hristu, primarul de la Vlădești, a fost depistat la volanul unui autocamion în timp ce transporta lemne, fără documente legale. S-a întâmplat pe 27 octombrie, pe raza localității Corbi. Edilul s-a ales cu dosar penal. Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești. De asemenea, camionul a fost indisponibilizat de oamenii legii până la finalizarea cercetărilor.

# Primarul de la Vlădești: „Eu am fost la volan”

 

Primarul Cristian Dică Hristu a confirmat întâmplarea petrecută pe 27 octombrie. Acesta susține că evenimentul s-a produs în afara programului de muncă de la Primărie.

 

 

„Eu am fost la volan. Erau acte, dar după ce s-a măsurat s-a demonstrat că erau 2-3 metri cubi în plus. În fine! Era la orele 16:00, 17:00, 18.00. Era șase fără 10, seara. Eram în afara programului de servici de la Primărie”, ne-a declarat edilul Cristian Dică-Hristu.

Întrebat cum a ajuns să conducă tocmai el camionul, primarul a susținut că: „Șoferii respectivi nu mai vin la muncă. Se cred miniștrii. Vor salarii mari”.

# Ce spune IPJ Argeș

„Pe 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 53 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență. În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești. De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, informează IPJ Argeș.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea