Doar 1% dintre unitățile de învățământ din Argeș sunt în scenariu roșu. Vezi care sunt

În județul Argeș, doar 1% dintre unitățile de învățământ sunt în scenariul 3 – roșu -, adică orele se fac doar online. Este vorba despre Colegiul Național „I.C. Brătianu”, Colegiul Terțiar Nonuniversitar (unde orele se fac online încă de la începutul anului școlar), Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” din Pitești, Școala Gimnazială „Radu Șerban” din Sălătrucu și Grădinița cu Program Prelungit TIC-PITIC  din Mioveni.

Și Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel este în scenariu roșu, dar fără a avea legătură cu situația epidemiologică. „S-a întâmplat un fapt de natură tehnică. A explodat un vas de expansiune și în toată școala era frig pentru că nu se putea face încălzirea. Am acceptat și a fost vinevenită propunerea ca ei să stea o perioadă în scenariul online.  Doar că această situație se va remedia în scurtă vreme, din informațiile pe care le am””, a precizat profesoara Elena Liliana Murguleț, inspectorul general de la ISJ Argeș.

Astfel, în Argeș sunt în acest moment 338 de unități de învățământ (67,6%) care sunt în scenariul 1 (verde) și 156 de unități în scenariu doi (31,2%).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea