Nicolae Georgescu, PSD: ”Eu spun că am reușit să mă achit de sarcinile unui parlamentar aflat în slujba românilor”

Deputatul social-democrat de Argeș Nicolae Georgescu, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților, și-a prezentat raportul de activitate din ultimii 4 ani pe pagina sa de Facebook, activitatea sa cuprinzând zeci de proiecte legislative, numeroase întrebări și interpelări, dar și peste o sută de propuneri legislative inițiate, luări de cuvânt în plen și sute de întâlniri cu cetățenii.

Nicolae Georgescu: ”În aceste momente mă încearcă stări diferite.
Una de nostalgie, coroborată cu satisfacție sufletească, deoarece mandatul de parlamentar se apropie de final și pot spune cu mâna pe inimă că a fost unul reușit, dar și una de mulțumire coroborată cu încredere, deoarece colegii social-democrați argeșeni au crezut în mine și mi-au acordat votul pentru a candida la un nou mandat în Parlamentul României.
La finalul primului meu mandat de parlamentar și înaintea unei noi șanse pe care o primesc și de care sunt onorat, mă simt obligat să prezint în fața tuturor celor care au crezut în mine, sinteza activității parlamentare în perioada 2016-2020, dar și dorințele ce stau la baza reușitei în mandatul 2020-2024.
A fost un mandat plin, în care recunosc faptul că am avut enorm de acumulat. Eu spun că am reușit să mă achit de sarcinile unui parlamentar aflat în slujba românilor, iar cele mai bune dovezi sunt activitățile întreprinse de mine în cei patru ani.
Dragi argeșeni, totul depinde de voi acum!
De votul vostru, de încrederea voastră în faptul că echipa PSD Argeș vă poate reprezenta interesele și doleanțele în Parlamentul României!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea