Petrecere de botez – întreruptă de jandarmii argeșeni

Weekend-ul trecut, un eveniment privat a fost sistat de jandarmi în Bascov, iar organizatorii au fost sancționați cu 3000 de lei. Jandarmii au depistat, la un local de pe raza localității Bascov, același de săptămâna trecută, un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

Desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar organizatorul evenimentului și reprezentantul localului au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 3000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

Precizăm că în ziua de sâmbăta, 31 octombrie, jandarmii argeșeni au constatat că în același locla din comuna Bascov se afla in desfășurare un botez, activitate interzisă în actualul context pandemic. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru contravenția săvârșită, activitatea fiind întreruptă de jandarmi, iar toate cele 35 de persoane care participau la eveniment au părăsit localul.

Foto: captură video IJJ Argeș

 

 

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea