Virgil Baciu: „Să oprim defrişările ilegale! Cel mai mult lemn se fură din ţara noastră cu acte!”

„Una dintre cele mai profitabile afaceri în România pentru cei aflaţi la putere, dar şi printre cele mai nocive pentru ţară, a fost defrişarea pădurilor, de cele mai multe ori ilegală. Dezastrul lăsat în urmă de defrişările ilegale de pădure este îngrozitor şi mai că îţi vine să plângi când vezi munţii patriei rămaşi fără arbori pe hectare întregi. Acest lucru este extrem de dăunător mediului şi fenomenele meteo extreme pe care le vedem an de an în România au drept cauză şi această defrişare de păduri fără minte şi fără milă.
De fiecare dată când cineva încearcă să se opună acestei atrocităţi asupra naturii, mafia care se ocupă cu astfel de lucruri intervine în forţă fie prin oameni bine puşi în funcţii publice fie chiar violent atunci când este cazul. Doar că ar trebui ca toţi să luăm atitudine împotriva acestor practici deoarece acestea afectează profund calitatea vieţii şi siguranţa cetăţenilor care trăiesc în zonele de munte.
Pentru mine acest lucru are o importanţă aparte deoarece sunt un mare iubitor de natură şi mă doare sufletul când văd cum codrii patriei sunt doborâţi de drujbele mafiei, iar apoi iau drumul străinătăţii. Când voi ajunge în Camera Deputaţilor, cu ajutor din partea voastră, am să fac tot ce ţine de mine pentru a trece o lege de protejare a pădurilor şi limitare a defrişării şi exportului de masă lemnoasă.
Cel mai mult lemn se fură din ţara noastră cu acte. Drept urmare, trebuie să limităm sau să oprim defrişarea cu acte şi atfel se va opri şi cea ilegală, fiind mult mai uşor de depistat. Acum se dau acte pentru a se tăia anumiţi copaci din anumite zone, dar în realitate se taie mult în plus, fără cap şi fără milă faţă de natură şi cetăţenii sunt expuşi inundaţiilor sau alunecărilor de teren, dar şi multor alte fenomene naturale extreme cauzate de lipsa copacilor!”, a precizat Virgil Baciu, candidat independent în Argeș la Camera Deputaților.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea