URAAAA!!!!! Domnul deputat Duvăz a vizitat Argeşul

# Acesta a încercat, culmea, să dea lecţii despre cum trebuie să ai grijă de alegătorii propriului colegiu. Săptămâna trecută, Argeşul a fost vizitat de domnul deputat Duvăz. Minune mare la conferinţa de presă USL, unde participant - şi chiar ocupant al locului central - a fost domnul Duvăz. Acest domn este deputat de Argeş, dacă nu vă mai amintiţi. Staţi liniştiţi că nu staţi prost cu memoria. Domnul deputat Duvăz a trecut vijelios prin judeţul nostru de câteva ori în campania trecută, atunci când a ieşit învingător şi asta datorită doar primarului Tudor Pendiuc, care a consimţit să fie alături de domnia sa pe toate afişele electorale. Poate din afişe să vă mai aduceţi aminte de dumnealui, sau de la televizor, posturile naţionale, unde mai cuvântă câte ceva, dar nu legat de judeţul nostru, că despre prezenţa dânsului în Argeş nici nu poate fi vorba. A ajuns să fie o mare onoare pentru noi ca deputaţii de Argeş să ne mai viziteze judeţul. Argeşul a fost vizitat mai des de premierul Boc decât de deputatul Duvăz. Dar să terminăm cu prezentarea acestui deputat că şi aşa nu cred că va mai candida la Argeş, deoarece domnul Pendiuc a declarat de câteva ori că este tare nemulţumit de activitatea deputaţilor actuali.

Duvăz: “De foarte multe ori am fost întrebat de cei care m-au ales….”

În discursul său despre adoptarea Legii Asistenţei Sociale, acesta a spus că a fost întrebat de mai multe ori, de către alegătorii dânsului, în ce măsură este posibil ca ajutorul social să crească. Asta e o declaraţie de politician amnezic. Păi unde s-a văzut domnul deputat cu cei care l-au ales? Mă gândeam că la Palatul Parlamentului, acolo unde îi plimbă domnul Drăghici pe cei din colegiul său, dar şi în acest caz nu sunt votanţii domnului Duvăz întrucât diferă colegiile. Atunci unde să se fi văzut domnul deputat cu alegătorii? În visele domnului deputat, cred că făcea baie de mulţime cu alegătorii din Argeş. În realitate este doar baia de alegători, pentru  că domnul deputat lipseşte cu desăvârşire. Chiar erau glume înainte de începerea conferinţei de presă la vederea domnului deputat Duvăz, lumea chiar se întreba cine este domnul, că se şi uitase de existenţa dumnealui.

Duvăz: “Mircea Andrei să aibă grijă de ăia care l-au ales, de la Dâmboviţa, nu să vină la Argeş, unde l-a trimis partidul”

Domnul deputat a început să lovească în senatorul Mircea Andrei, totul pornind de la proiectul Moliviş, pe care spune domnul deputat că senatorul şi l-ar asuma nemeritat. “Mircea Andrei să aibă grijă de ăia care l-au ales, de la Dâmboviţa, nu să vină la Argeş, unde l-a trimis partidul.”, spune domnul Duvăz. Domnul deputat cu o neruşinare îngrozitoare dă lecţii de moralitate faţă de electorat. Păi dumnealui cred că nici nu mai ştie care este colegiul pe care a fost ales, ca să nu mai vorbim de proiectele primarilor care l-au ajutat în campanie şi nici atât de promisiunile pe care acesta le-a făcut acum trei ani în faţa alegătorilor.
Liliana COSTACHE

P.S. Pentru domnul Deputat Duvăz: Dacă tot a rămas colegiul liber la Dâmboviţa, pe unde nu mai trece senatorul Mircea Andrei, să meargă domnia sa acolo, că din declaraţia de avere a dânsului am văzut că are o casă de 160 mp, în localitatea Tătărani, judeţul Dâmboviţa. Poate aşa îl mai vede electoratul, măcar când trece pe la casa dumnealui de la ţară şi tot va fi văzut mult mai des ca prin Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea