Dacia Sandero – cea mai vândută mașină în Spania la nivelul anului 2020

Ianuarie este lună de bilanț pentru vânzările reușite cu un an în urmă. Și Uzinele de la Mioveni au motive serioase de mândrie. Dacia Sandero a fost în primele 11 luni din 2020 modelul produs şi în România cu cele mai bune rezultate comerciale la nivel european, potrivit datelor left-lane.com pe baza celor de la Jato Dynamics. Sandero a ocupat per total la nivel european locul 11 în intervalul ianuarie-noiembrie din 2020, cu aproape 150.200 de unităţi, în scădere cu 26,6% faţă de perioada similară a anului 2019.

Sandero a înregistrat cel mai bun rezultat la nivel european în Spania, unde a fost cel mai bine vândut automobil la nivelul anului 2020, depăşind inclusiv modelul autohton Seat Leon, cu peste 24.000 de maşini noi vândute.
Conform zf.ro, Ford Puma s-a clasat pe locul 18 la nivel european în noiembrie şi 25 per total 11 luni din 2020. În noiembrie s-au livrat la nivel european 13.320 de unităţi, ceea ce îl clasează pe locul al patrulea în topul SUV-urilor mici, după Peugeot 2008, Renault Captur şi VW T-Roc.
Mai mult, Puma a depăşit în noiembrie inclusiv SUV-ul Dacia Duster. De partea cealaltă însă, având în vedere faptul că uzina de la Craiova a fost afectată de lockdown, cele aproape şapte săptămâni au influenţat negativ rezultatele pe 2020, mai ales că producţia s-a oprit când era programată să accelereze.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea