Conferinţă UNPR… despre alţii. Emil Nicolae: Iliescu a fost un politician bun, dar s-a senilizat!

Domnul Emil Nicolae, membru în BPJ a UNPR Argeş, a început conferinţa de presă săptămânală aducând mulţumiri USL pentru terenul pe care îl pregătesc adversarilor  săi politici, prin atitudinea de sinucigaşi pe care o au. „Ce diferenţă mare este între PSD-ul şi PNL-ul de acum câţiva ani şi prezent. PSD-ul a ajuns să fie condus de unul care nu demult deschidea portiere şi căra valize iar PNL-ul de un narcisist. Ce fac cei doi lideri de partid în fiecare zi?! Crin Antonescu se trezeşte la ora 11, se uită în oglindă şi apoi pleacă pe la emisiuni…. Iar Ponta, atunci cînd nu este copilot la vreun raliu, stă pe lângă tata – socru Ilie Sârbu …. Domnul Geoană să fie mulţumit că a scăpat doar cu excluderea din partid. Ion Iliescu este răzbunător şi nu a uitat că a fost învins în lupta pentru conducerea PSD. Şi să nu uităm că pe Ceauşescu l-a urmărit 20 de ani şi în final l-a omorât. Privind în urmă, putem spune că Iliescu a fost un politician bun, dar s-a senilizat!” a concluzionat Emil Nicolae. Dânsul a continuat în aceeaşi manieră, acuzând PSD-ul că nu face decât să ceară moţiuni sau căderea actualului guvern. Dar nu au niciun plan economic viabil de salvare. Dânsul consideră că actuala guvernare a făcut tot ce este posibil pentru popor, ţinând cont de amploarea crizei mondiale. „Uitaţi-vă la unguri. TVA-ul a ajuns la 27% iar impozitul pe profit la 37%. USL-ul vrea să lase ţara fără guvernare acum în prag de iarnă. Viaţa este grea. Tot ce ne mai lipseşte este haosul politic.” Părăsind zona politică naţională, domnul Emil Nicolae a continuat cu aprecierile pe plan local. „UNPR Argeş este din ce în ce mai puternic. Dacă procentul de 20% avansat iniţial ca obiectiv de către preşedintele organizaţiei judeţene, Georgiu Gingăraş, părea greu de atins, parcursul partidului în acest an face ca acest procent  să fie poată fi atins, chiar depăşit în unele zone. Sunt două organizaţii PNL ce vor să vină spre UNPR. Se pare că domnul Constantin Nicolescu a început să intre în panică, pentru că în zona Curtea de Argeş, PSD-ul apelează la membrii UNPR şi îi roagă să vină la ei. Când şi-a lansat cea de-a 21 carte la Piteşti, domnul Ion Iliescu a spus că PSD Argeş este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară. El a rămas pe vremea lui Văcăroiu. Nu trăieşte în prezent. Dar… bătrânii trebuie înţeleşi.” Aşa a terminat discursul domnul Emil Nicolae, predând ştafeta colegului de partid, domnul Viorel Livezeanu, secretar general al UNPR Argeş.
Acesta, mult mai blând în grai, nu a ţinut decât să laude organizaţia argeşeană a UNPR pentru evoluţia pe care o are. „Au fost validate candidaturile a 17 primari, dintre care 4 sunt în funcţie. Una din organizaţiile puternice este cea din Corbeni cu un numar de 300 de membri. Suntem curtaţi de anumiţi parlamentari. În judeţ funcţionează deja 79 de organizaţii locale.”
Iată întrebarea care îmi stă acum pe buze:  este posibil ca, după cum evoluează lucrurile, carul mic – UNPR să răstoarne carul mare – PSD? Vom trăi şi vom vedea…. Carmen Călin

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea