Ştefan Lăzăroiu, sponsor pentru pompierii din Curtea de Argeş

De 1 decembrie şi la Curtea de Argeş au avut loc mai multe evenimente, începând cu depuneri de coroane, defilare şi o expoziţie de tehnică militară. Cu ocazia acestei zile, pompierii de la Curtea de Argeş au făcut şi demonstraţii în faţa Bisericii Domneşti. Pompierii din oraşul Basarabilor au avut ocazia de a face cunoscut şi faptul că au de curând în dotare o autospecială ultramodernă care va îmbunătăţii stilul de lucru şi se va reduce timpul necesar pentru a acţiona la un eventual incendiu.

Autospecială ultradotată, dar niciun leu pentru motorină

Autospeciala pe care pompierii din Curtea de Argeş au primit-o pe programul REGIO este dotată cu tot necesarul pentru o intervenţie rapidă şi eficientă. Nicolae Pioarcă, comandantul pompierilor, a prezentat această autospecială, a mulţumit celor care au contribuit la acest proiect, dar nu a putut să nu spună că această maşină este extraordinară, dar nu se va putea folosi, întrucât nu au niciun ban pentru combustibil. Ştefan Lăzăroiu, candidatul PDL pentru Camera Deputaţilor, a promis că va asigura un plin de motorină lunar, timp de un an de zile, pentru ca această autoutilitară să poată fi folosită. „E păcat să nu se poată folosi această maşină ultramodernă. Nu puteam să stau cu mâinile în sân şi să nu dau o mână de ajutor. Voi ajuta aceşti oameni minunaţi şi totodată locuitorii din Curtea de Argeş, cât şi din împrejurimi, care vor putea beneficia de serviciile pompierilor. Nu înţeleg cum se fac aceste lucruri atât de strâmb. Aduci o autoutilitară ultramodernă, dar nu ai bani prevăzuţi pentru combustibil. Sper ca ajutorul meu să fie binevenit!”, a declarat Ştefan Lăzăroiu. 
Nicolae Pioarcă, comandantul pompierilor ne-a declarat:„Autospeciala de la Curtea de Argeş dispune de absolut tot pentru o intervenţie eficientă şi rapidă. Aceasta presupune o micşorare a timpului de intervenţie. După cum aţi văzut şi astăzi, acest lucru este o încântare pentru locuitorii din Curtea de Argeş, ceea ce pe mine mă mulţumeşte şi mai mult. Ca urmare a acestei prezentări de tehnică, avem şi oameni care s-au gândit la noi şi au văzut că trecem prin momente mai grele din punct de vedere financiar, iar Ştefan Lăzăroiu s-a oferit să ne ajute cu câte un plin de motorină în fiecare lună, timp de un an. Urmează să perfectăm actele, pentru ca această cantitate de motorină care ne va veni de la domnul Lăzăroiu, să intre cu acte în regulă şi să putem să ne folosim de ea. Îi mulţumesc şi pe această cale lui Ştefan Lăzăroiu şi dacă fiecare ar contribui la fel ca dumnealui, ar fi un lucru extraordinar.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea