Activități online pentru copii, organizate de Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș

Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene "Dinicu Golescu" Argeș îi așteaptă și în luna martie pe copii să participe la o serie de activități educative, care fac ca timpul liber să fie mai interesant. Activitățile se vor desfășura în mediul online, pe platforma Google Meet. Astfel, în fiecare marți, începând cu ora 16.30, copiii sunt invitați să se conecteze în mediul virtual pentru a afla informații și curiozități din diverse domenii.

 

 

Programul activităților din luna martie este următorul: # 9 martie 2021: Valiza cu bizarerii - curiozități despre spațiu (vârsta 9 - 11 ani) # 16 martie 2021: Cu emoțiile pe față (vârsta 8 - 10 ani) # 23 martie 2021: Cine sunt Eu, acum? - atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală (vârsta 9 - 11 ani) # 30 martie 2021: Nota 10 la purtare - atelier de bune maniere (vârsta 9 - 11 ani)
Înscrierile se pot face la: tel: 0770680196; e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea