Bal de Caritate organizat de Clubul Rotary

Membrii Clubului Rotary din Piteşti şi invitaţii lor s-au întâlnit, sâmbătă seara, la Restaurantul Castel, pentru Balul de Caritate Anual, al cărui scop este de a strânge fonduri pentru acordarea de burse unor copii talentaţi. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat mai mulţi politicieni, oameni de afaceri, avocaţi şi directori de firme.

Cristi Prodănel a oferit 3000 lei pentru a fi dezbrăcat în culise

Licitaţia a început cu tablouri, vinuri, o carte veche dar şi obiecte vestimentare. Mircea Andrei a cumpărat un tablou, “Zorro”, la care a licitat cu Marian Drăguşin, cel care a candidat pe acelaşi colegiu cu senatorul, dar din partea PSD. Suma pe care senatorul a oferit-o pentru acel tablou a fost de 1200 lei, iar tabloul l-a făcut cadou domnului Drăguşin. Olimpia Doru, Valentin Vişoiu, Daniel Dragomir, Marian Drăguşin, Dumitru Radu, Sorin Dumitru, dar şi mulţi alţii au cupărat câte un obiect sau mai multe din cele scoase la licitaţie.  Licitaţia pentru costumul bărbătesc a ajuns la 3000 lei, licitaţie câştigată de Cristi Prodănel. Acesta, mai în glumă, mai în serios a spus că a licitat mai mult de dragul de a i se lua măsurile în culise, fiind condus la probă de două domnişoare superbe. Toate tablourile prezentate publicului au fost licitate, la fel şi cîteva sticle cu vin vechi de Ştefăneşti.

Caricaturile au fost la mare căutare

Mulţi politicieni şi oameni de afaceri au avut ocazia de a-şi cumpăra propria caricatură. Aglomeraţie mare în momentul în care au fost scoase la vânzare caricaturile, fiecare încercând să-şi cumpere propria caricatură, iar politicienii au cumpărat şi de la partidele adversare. Gabriel Bratu a cumpărat, pe lângă caricatura sa şi pe cea a lui Constantin Nicolescu, pe care a spus că o va pune în biroul său. Mircea Andrei a cumpărat caricatura lui Mircea Drăghici, pe care a spus că o va face cadou unui prieten.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea