Ambulatoriul din Curtea de Argeș va primi echipamente medicale de peste 10 milioane de lei

# Cel mai scump aparat – un tomograf de peste 140.000 lei

Pe platforma oficială de licitații este, în derulare, un anunț  de participare cu cifre spectaculoase. Anunțul privește furnizarea de  echipamente medicale în cadrul proiectului „Dotarea și echiparea Ambulatoriului Curtea de Argeș”
Obiectul viitoarelor contracte de achiziție publică îl constituie furnizarea de echipamente medicale (49 de echipamente), inclusiv servicii accesorii de instalare, punere în funcțiune, instruire a personalului pentru utilizare, mentenanță și service în perioada de garanție a echipamentelor.

Valoarea totală a echipamentelor medicale, aferentă celor 49 de loturi, este de 8.411.390,99 lei (fără TVA), valoarea estimată aferentă fiecărui lot în parte fiind detaliată atât în cadrul caietului de sarcini (tabel 3) cât și în cadrul fișei de date a achiziției.
Cele mai scumpe aparate care vor fi achiziționate sunt:
- computer tomograf – valoare estimată de 1.193.712 lei fără TVA
- aparat scopie-grafie – valoare estimată de 921.943 lei fără TVA
- aparat imunohistochimie – valoare estimată de 441.750 lei fără TVA
Tipul procedurii este de licitație deschisă iar termenul limită până la care se vor primi oferte este de 27 aprilie a.c.
Locuitorii din orașul Basarabilor vor trebui să se înarmeze însă cu ceva răbdare, pentru că rezultatul licitației poate fi contestat la CNSC  iar apoi în instanță. Apoi, firma câștigătoare va trebui să aducă aparatele și – chestie care va necesita, din nou, timp – să le pună în funcțiune.
Oricum, ceva se mișcă și asta e bine.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea