Când trei se ceartă... Baicea câştigă

Primarul Ion Baicea: ”Păi ce să mai vocifereze? Am inaugurat sediul APIA, staţia de epurare, urmează patru parcuri între blocuri, locuri de joacă, aparate pentru fitness. O să fie gata şi ştrandul până în vară…” Discuţiile din USL cu privire la candidatul comun de la Costeşti deja sunt cunoscute. Nicolescu îl susţine pe Mimi Niţă cu toată puterea, Iani Popa nu mai are cuvinte de laudă pentru actualul viceprimar, iar Cornel Lazăr este convins că cel mai îndreptăţit pentru a candida din partea Alianţei este Dan Vasile. Concluzia încă nu a ieşit din gura celor trei preşedinţi ai partidelor care formează USL, dar fiecare din cei trei speră că el va fi alesul.

Linişte mare la Costeşti

Scandalurile de la Costeşti erau extrem de dese. Acuzaţiile pe care Mimi Niţă i le aducea primarului ţineau paginile ziarelor cel puţin o dată pe săptămână. Divergenţele dintre Dan Vasile şi Baicea, sau Baicea cu Mimi Niţă erau deliciul locuitorilor oraşului Costeşti. Acuzaţiile de tot felul se ţineau lanţ. În ultima perioadă liniştea s-a aşternut în Costeşti, ca şi cum nu ar urma un an electoral, care se presupune a fi destul de fierbinte. Curioşi de unde această linişte, am vorbit cu primarul Ion Baicea, crezând că s-a făcut vreo înţelegere, de genul celei din consiliu local, în care PNL-ul deşi era în alianţă cu PSD, a votat cu PDL-ul.
# Domnule primar de ce este aşa linişte la Costeşti. Nu mai are nimeni nimic de reproşat? Aţi făcut vreo înţelegere cu Mimi Niţă şi cu Dan Vasile? Nu vă întrebăm de actualul viceprimar, deoarece se ştie că este vice în urma înţelegerii ditre PDL şi PNL, chiar şi peste cadavrul PSD-ului.
Baicea: Păi ce să mai vocifereze? Nu vedeţi că la Costeşti se lucrează de zor? Ce mai pot spune? Am inaugurat sediul APIA, staţia de epurare, urmează patru parcuri între blocuri, locuri de joacă, aparate pentru fitness. O să fie gata şi ştrandul până în vară. Ce mai pot comenta? Din câte vedeţi au amuţit toţi. Nu le convine acum.

Mimi Niţă a fost odată ca-n poveşti

Vocalul Mimi Niţă nu prea mai are reproşuri de făcut actualei conduceri a primăriei. Aceasta stă pitit printre blocuri şi numără maşinile de piatră care vin pentru pietruirea aleilor din parcurile noi construite. Nu de alta, dar fostul viceprimar se pricepe de minune la piatră. Doar el se ocupa în campania trecută de comenzile de piatră. Noi îi simţim lipsa lui Mimi Niţă. Era chiar simpatic în felul său. Dacă ne mai amintim şi de crizele pe care le făcea la şedinţele de la primărie, atunci chiar putem spune chiar că îi ducem dorul. Poate anul viitor Mimi Niţă revine în forţă, sau poate nu... Liliana Costache

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea