Fostul primar din Corbi, Virgil Baciu, primește mulțumiri de peste Prut

Virgil Baciu, primarul de legendă din Corbi, dar și prosper om de afaceri, a donat localității Coșcălia, din Republica Moldova, 90 de lămpi LED pentru iluminatul public. Recent, primărița din Coșcălia i-a adresat, public, mulțumiri, în urma finalizării proiectului de extindere a rețelei.
”Primar Elena Eșanu-Popescu:
Stimați Coșcălieni!
Extinderea iluminatului stradal pe tot teritoriul localității a fost posibil datorită finanțării din bugetul local și participării la concursul de proiecte în cadrul Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, gestionat de Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură.

Termen de imlementare fiind 6 (șase) luni (15 septembrie 2020-15 martie 2021). În total în localtate a fost construit 18,3 km de rețea stradală, instalate 199 LED 50 W și 87 LED 25 W. În cadrul proiectului am avut ca partener de dezvoltare, primăria com. Corbi, jud. Argeș - ex.primar Virgil Baciu, România, care a venit cu o donație de 90 LED de 25 W. Vă suntem extrem de recunoscători pentru toate eforturile depuse pentru a asigura succesul proiectului. Contribuția și participarea dumneavoastra sunt mult apreciate. Multumesc foarte mult!
FELICITĂRI
COȘCALIENI!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea