Instanța a hotărât! Adrian Macovei nu se întoarce la șefia DGASPC Argeș

Adrian Macovei, fostul șef de la DGASPC Argeș, a constestat  hotărârea Consiliului Județean Argeș prin care a fost eliberat din funcție. Acesta s-a pensionat, după punerea în practică a dispoziției instituției, din 29 iulie 2020. Cu toate acestea, în septembrie 2020 a dat în judecată CJ Argeș, solicitând reintegrarea sa în muncă, dar și plata drepturilor salariale cuvenite de la data emiterii dispoziției până la soluționarea definitivă a cauzei.
Săptămâna trecută, pe 23 aprilie, Tribunalul Argeș s-a pronunțat pe această speță. Judecătorii au respins acțiunea, ca neîntemeiată.

Decizia nu este, însă, definitivă! Adrian Macovei nu se întoarce la șefia DGASPC și își vede de pensie și sănătate.
„Respinge excepţiile privind lipsa capacităţii procesuale de folosinţă şi lipsa calităţii procesuale pasive a Consiliului Judeţean Argeş, invocate de pârâţii Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi Consiliul Judeţean Argeş prin întâmpinare, ca nefondate. Respinge excepţia de inadmisibilitate a pretenţiilor vizând anularea adreselor nr. R11055/27.07.2020 şi nr. 10410/29.06.2020 emise de pârâtul Consiliul Judeţean Argeş, invocată prin întâmpinare, ca nefondată. Respinge acţiunea, ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Argeş”, se arată în soluția instanței.
Adrian Macovei a fost eliberat din funcția de director general al DGASPC Argeș, pe 29 iulie 2020, conducerea instituției fiind preluată de „adjuncta” Iuliana Matei.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea