Simona Bucura-Oprescu: „În acest moment România are cele mai mici venituri la buget, ca procent din PIB, din Uniunea Europeană”

Deputatul de Argeş, Simona Bucura Oprescu a dat publicităţii datele privind sutele de milioane de euro aruncate pe piață de BNR pentru a  frâna creşterea explozivă a monedei euro şi a atras atenţia că premierul aruncă ţara în faliment.
Simona Bucura-Oprescu:  „Euro începe ziua la 4,9250 lei. Politica dezastroasă a Guvernului Cîțu îi costă pe români aproape un miliard de euro pe lună!
Pentru a apăra nivelul de curs de 4,93 de lei pentru un euro, BNR a cheltuit în aprilie din rezervă peste 850 de milioane de euro, aruncând în piaţă lei pentru a ieftini contravaloarea lor în euro.

Atât a cheltuit BNR, în aprilie, pentru a nu lăsa euro să “sară” de 4,93 de lei, din cauza presiunii puse pe curs de guvernarea pe datorie pe care Cîțu o promovează de pe vremea când era ministrul Finanțelor.
Practic, guvernul Cîțu a dus România în faliment, pentru că la dezastrul legat de împrumuturile făcute fără discernământ s-a adăugat incapacitatea de a crește veniturile bugetare”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea