8 milioane de lei vor ajunge la Pediatrie, 6 milioane la Dedulești, 2,8 milioane la Vedea!


Ședință extraordinară de Consiliu Județean marți, 11 mai. Se stabilesc sau restabilesc sume pentru investiții în sănătate, se aprobă concursul de medic-șef la Obstetrică-Ginecologie de la Județean, dar și modalități de sprijin pentru culte, tineret și sport.

Proiect al ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea realizării obiectivului de investiție: ”Instalație de rezervă de apă la secțiile exterioare la Spitalul Județean nr.2 din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești”, a Devizului general și a documentației tehnice aferente - faza Proiect Tehnic - Spitalul Județean de Urgență Pitești.
Este  programată realizarea obiectivului de investiție: ”Instalație de rezervă de apă la secțiile exterioare la Spitalul Județean nr.2 din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești”, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în valoare totală de 581.348,00 lei.

2.  Proiect de hotărâre privind aprobarea realizării obiectivului de investiție: ”Instalație de rezervă de apă la secțiile exterioare Oncologie și Infecțioase la Spitalul Județean de Urgență Pitești”, a Devizului general și a documentației tehnice aferente - faza Proiect Tehnic - Spitalul Județean de Urgență Pitești
Valoarea totală  a investiției este de 594.113 lei, din care constructii-montaj 233.888 lei .

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea realizării obiectivului de investiții: “Reabilitare, supraetajare și extindere corp A de la U.A.M.S Dedulești”, a Devizului General, a indicatorilor tehnico - economici și a documentațiilor tehnico-economice aferente - faza Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (D.A.L.I)
Se propune realizarea obiectivului de investiții “Reabilitare, supraetajare și extindere corp A de la U.A.M.S Dedulești” în valoare totală de 6.313.272,07 lei cu TVA.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 223/29.09.2020 privind aprobarea proiectului cu titlul „Creșterea capacității Spitalului de Pediatrie Pitești de gestionare a crizei sanitare COVID-19”.
Se va propune aprobarea  valorii totale a proiectului „Creșterea capacității Spitalului de Pediatrie Pitești de gestionare a crizei sanitare COVID-19” în sumă de 8.058.952,19 lei.”

5. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 225/29.09.2020 privind aprobarea proiectului cu titlul „Dotarea Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria Vedea cu echipamente necesare (aparatura medicală și echipamente de protecție) pentru tratarea pacienților diagnosticați sau suspecți cu COVID 19”.
Se propune spre aprobare valoarea totală a proiectului „Dotarea Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria Vedea cu echipamente necesare (aparatură medicală și echipamente de protecție) pentru tratarea pacienților diagnosticați sau suspecți cu COVID 19” în sumă de de 2.847.039,66 lei cu TVA lei.”

6. Proiect de hotărâre privind validarea rezultatului examenului pentru ocuparea funcției de medic șef de secție la Secția Obstretică și Ginecologie I din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

7. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Ghidului privind metodologia de acordare a sprijinului financiar de la bugetul Consiliului Judeţean Argeş, pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase din Judeţul Argeş, recunoscute în România
Se solicită aprobarea  Ghidului pentru acordare a sprijinului financiar de la bugetul Consiliului Județean Argeș, pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase  din Județul Argeș, recunoscute în România. Suma disponibilă pentru sprijinul financiar acordat de Consiliul Județean Argeș unităților de cult aparținând cultelor religioase din județul Argeș este stabilită anual prin HCJ Argeș, sumă prevăzută în bugetul Consiliului Județean

8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Ghidului privind metodologia de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local, pentru activităţi nonprofit de interes general, conform Legii nr. 350/2005 (activități de tineret, cultură, proiecte sportive).
Se solicită aprobarea  sumei  de 450.000 lei (cultură/ tineret - 200.000 lei, sport - 250.000 lei), alocată finanțărilor nerambursabile de la bugetul local, pentru activități nonprofit de interes general, conform Legii nr. 350/2005.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea