Luptă în doi pentru șefia Teatrului ”Al. Davila"

Pe site-ul Consiliului Județean Argeș au fost postate vineri, 14 mai, rezultatele primei etape a concursului de proiecte de management  pentru  Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești. Deși în cursă s-au înscris șase candidați (Constantin Cotimanis - actualul manager al teatrului, George Diaconescu - șeful secției „Revistă”, Silviu Deaconescu - consultant artistic la Filarmonica Pitești, Felix Goldbach - lector universitar doctor la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Bogdan Cioabă -regizor la Teatrul „Davila” și Mihai Savu de la Teatrul de Păpuși ”Așchiuță”), doar doi dintre ei au fost

 

admiși pentru susținerea etapei a II-a a concursului de management pentru teatrul Davila, ceilalți patru fiind respinși după ce au obținut note sub 7 (nota minimă pentru accederea în etapa următoare): 6.42, 6.83, 6.88, 6.93.
Pe surse, am aflat că au fost admiși Felix Goldbach (foto dreapta) și George Diaconescu (foto stânga).
Marele favorit pentru câștigarea concursului ar fi Felix Goldbach, ținând cont că acesta ar fi obținut cea mai mare notă, de 9.05, fiind urmat de  George Diaconescu, cu 7.88. În ceea ce îl privește pe Constantin Cotimanis, acesta ar fi pierdut cursa pentru șefia teatrului piteștean.

Felix Constantin Goldbach are 44 ani și este din Târgoviște, Dâmbovița. Din 2001 este lector univ. dr. la Universitatea Valahia din Târgoviște, cadru didactic titular la Facultatea de Științe și Arte, Departamentul de Arte. Este și manager general la Asociația Culturală „GOLDMUSIC”, dar și inspector școlar din 2015. Din 2005 până în 2009 a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, unde s-a calificat ca doctor în muzică. Din 2012 până în 2013 a studiat la Universitatea de Muzică din Viena, Austria. Nu în ultimul rând, este și Doctor în Management Cultural. În ceea ce  îl privește pe George Diaconescu, acesta este șeful secției „Revistă” a Teatrului Davila. A fost dat afară de fostul manager al Teatrului Davila, Nicolae Poghirc, dar a fost repus în drepturi recent de instanță, câștigând procesul cu instituția.
Luni, 17 mai, de la ora 11:00, se va organiza a doua etapă a concursului, susținerea proiectului de management în cadrul interviului. Pe 18 mai, candidații vor afla rezultatul obținut la concurs și vor putea depune contestații.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea