Fostele glorii ale lui FC Argeș – premiate de primarul Piteștiului

Cu prilejul Zilelor Municipiului Piteşti, primarul Cristian Gentea a organizat o întâlnire cu fostele glorii ale lui FC Argeș. Jucătorii de legendă au fost premiaţi de municipalitate. La festivitate a fost ţinut și un moment de reculegere în memoria celor dispăruţi.

La eveniment a participat şi Gica Dobrin, soţia inegalabilului Nicolae Dobrin. „Mă bucur că ne mai putem vedea. Trebuie să apreciem invitaţia domnului primar Gentea. Dânsul a muncit mult pentru FC Argeş să revină acolo unde îi este locul. Îmi doresc ca jucătorii tineri să realizeze măcar pe sfert din ce au realizat foştii jucători”, a precizat Gica Dobrin.

La finalul evenimentului, primarul Gentea a premiat fostele glorii ale echipei FC Argeş. Cu toţii au fost felicitaţi de edil pentru performanţele atinse şi pentru faptul că au făcut cinste oraşului de-a lungul istoriei. La acest eveniment, cu totul special, au fost premiate şi Gica Dobrin şi Dorina Barbu, soţiile regretaţilor fotbalişti Nicolae Dobrin şi Bebe Barbu.

„Vă dorim sănătate! Să dea Dumnezeu să renunțăm la măștile acestea și să ne întâlnim la stadionul Nicolae Dobrin ca să ne susținem echipa”, a transmis primarul Cristian Gentea.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea