Eveniment inedit la Biblioteca Județeană Argeș

În perioada 29 mai - 01 iunie, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, organizează fEstivalul de Carte pentru copii “Kidsfest”, Pitești, ediția I, 2021 - manifestare culturală dedicată Zilei Internaționale a Copilului, cu scopul de a promova literatura pentru copii, de a încuraja, totodată, lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii.

Astfel, în zona pietonală din faţa Bibliotecii Judeţene ”Dinicu Golescu” Argeș, va fi organizat un complex expozițional unde vor fi amenajate 6 corturi, în care îşi vor prezenta oferta de carte pentru copii, 9 edituri de prestigiu din România, două dintre acestea fiind locale. Editurile partipante sunt: Grup Editorial Art, Corint, Curtea Veche, Diana, Didactica Publishing House, Nemira, Niculescu, Nomina și Paralela 45. Pe lângă acestea, va fi prezentă și Școala de programare și robotică Logiscool Pitești, care va desfășura ateliere de robotică pentru copii.
Programul manifestărilor va fi următorul: sâmbătă, 29 mai - marți, 1 iunie, 10.00 - 20.00.
Evenimentele se vor desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor, cât și a participanților, a tuturor măsurilor de protecție împotriva contaminării cu SARS-COV-2, impuse de legislația în vigoare.
Vă așteptăm cu mare nerăbdare!
ORGANIZATORI:
Consiliul Județean Argeș
Primăria Municipiului Pitești
Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș

PARTENERI:
Teatrul ”Alexandru Davila” Pitești
Centrul Cultural Județean Argeș
Școala Populară de Arte și Meserii Pitești
Muzeul Județean Argeș
Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești
Filarmonica Pitești

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea