REACŢIE la un articol din Atitudine în Argeş. Traficul din Piteşti şi primarul Gentea au trezit monştrii de la PNL şi USR+

Consilierii locali ai PNL şi USR din CL Piteşti, mai ales cei din comisia de circulaţie, au reacţionat la articolul publicat de Atitudine în Argeş: „E jale în trafic la Piteşti/Primarul Gentea e foc şi pară: „Aleşii din comisia de circulaţie nu vin la şedinţe””. Ei, şi s-au supărat băieţii. Chiar şi cei care nu fac parte din comisia de circulaţie. Solidaritate de partid, nu? Aşa că au început să se vaite pe Facebook, obicei pe care l-am tot întâlnit şi pe care l-am tot comentat.

 

 

„Am aflat de la domnul primar, cu surprindere, că vinovați pentru traficul infernal din Pitești sunt aleșii locali care nu vin la ședințele Comisiei de circulație, adică noi!
Nu ne-am fi imaginat că infrastructura sub orice critică păstorită ani de zile de partidul domnului primar ar avea vreo vină, nici măcar haosul urbanistic creat prin construirea blocurilor oriunde, oricum, aprobate în Comisia de urbanism unde opt ani președinte a fost, ce să vezi, actualul primar, noooo! Noi suntem vinovați!”, au comentat specialiştii în circulaţie rutieră, de la PNL şi USR+.
Vax albina! Hai să-i dezgropăm pe Pendiuc şi pe Ionică şi să le reproşăm că au luat decizii incorecte. Nuuu. Promisiunile din campaniile electorale ale aleşilor de dreapta au fost foarte îndrăzneţe, deci voi, consilierii, veţi răspunde în faţa oamenilor. La fel cum va răspunde şi primarul. Şi tocmai primarul a abolit nenorocitul ăla de indicator: „interzis la stânga pe bulevardul Nicolae Bălcescu”. (foto)
Dar altceva ne-a surprins. Tocmai aceşti specialişti, consilieri ai dreptei, nu ştiu să citească un articol de presă. Nu reuşesc să vizualizeze declaraţia primarului Gentea care este marcată cu ghilimele şi nici să detecteze unde este tuşa autorului articolului. Adică ce a scris redactorul, în contextul declaraţiei edilului, ce a gândit redactorul, unde este comentariul ziaristului. E greu! Nu trebuie să spună Gentea că în Piteşi traficul e un coşmar. Vedem şi singuri, vede şi şoferul şi pietonul şi muncitorul şi academicianul.
Şi atunci eu ca redactor, dar şi toţi piteştenii, mai avem pretenţii ca aleşii de la PNL şi USR+ să ia decizii bune pentru traficul din municipiu??? Adică dacă e greu să citeşti şi să înţelegi un articol de presă care este scris pentru publicul de masă (şi pentru cel cu patru clase şi pentru cel cu doctorat), cum putem spera la ceva superior?
Şi aici ne amintim o remarcă făcută de consilierul local, Dănuţ Dinu, poliţist de carieră, chiar pe rutieră, dar care nu a fost „admis” în comisia de circulaţie a Piteştiului pentru că nu au vrut domnii de la PNL şi USR+.
Dinu spunea, cu câteva luni în urmă, după validarea comisiei de circulaţie în Consiliul Local Piteşti, că mulţi dintre consilierii PNL şi USR PLUS nu cunosc nici semnele elementare de circulaţie.
Mai rău, mulţi dintre ei nu ştiu nici să citească un ziar.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea