Ludovic Orban îi sapă groapa politică lui Adrian Miuţescu!

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu are, în opinia multora, zilele numărate în fruntea filialei judeţene. Chiar dacă acum se învârte în cercuri înalte pentru că este deputat şi are şi alte funcţii publice, Miuţescu ştie bine că toamna lui 2021 îi va aduce schimbări importante în agenda politică. Iar cel care-l va ajuta să iasă din joc este fostul premier Ludovic Orban, actualul şef al Camerei Deputaţilor.

Prietenia dintre Miuţescu şi Orban este de notorietate. Miuţescu l-a susţinut pe Orban în toate împrejurările, l-a lăudat pe toate posturile şi l-a plimbat prin Argeş pe la mai toate evenimentele aducătoare de voturi. În 2020, Orban a vizitat des Piteştiul, dar şi alte localităţi, de toartă cu Adrian Miuţescu ce-l prezenta pe „domnul premier” argeşenilor, ca pe o mare personalitate, aducătoare de viaţă bună şi prosperitate. În schimb, şeful Orban l-a răsplătit pe Adrian Miuţescu cu funcţii importante, atât pentru el cât şi pentru fiul său. Nu că Miuţescu ar fi vreo mare valoare sau că fiul său, Răzvan Miuţescu, n-ar fi luat 3 la BAC. Dar serviciile care se fac în politică se răsplătesc cu abnegaţie. Iar Orban e un tip de cuvânt.
Observăm însă că semnalele de la Bucureşti prezintă un Orban – învins. Bate vânt de schimbare la PNL, iar primul care pică e chiar Ludovic Orban. Presa naţională scria că Orban are mulţi rivali chiar printre colegii de partid şi că viitorul partidului va sta în mâinile lui Cîţu şi ale lui Emil Boc – susținătorul prim-ministrului. E Congres PNL la toamnă şi se vorbeşte că actualul preşedinte, Ludovic Orban, va deveni istorie.
La Argeş, nici Miuţescu nu stă pe roze. Se anunţă jocuri murdare în organizaţie, dar şi vizite importante de la Bucureşti. Alegerile vor avea loc mai întâi în judeţe, apoi la Centru, dar poziţia lui Miuţescu nu este una fixată. Să zicem că acum, la PNL Argeş, este liniştea dinanintea furtunii. Mai există varianta ca Miuţescu să-şi impună la conducerea organizaţiei, un om de-al lui. Va fi o vară fierbinte la PNL Argeş, iar Miuţescu va gusta paharul cu venin... sau șampania învingătorilor.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea