Un gest de solidaritate de Sărbători

Fundaţia „Solidaritatea Creştină”, prin preşedintele oranizaţiei judeţene a PDL, Senatorul Mircea Andrei, şi prin Ştefan Lăzăroiu, preşedintele filialei PDL Curtea de Argeş, au dovedit încă o dată că sprijină excelenţa.
Gestul pe care l-au făcut vine în întâmpinarea Naşterii Domnului Nostru Isus Christos şi este de natură să aducă în sufletul nostru o rază de speranţă şi de bucurie.
Este vorba de acordarea unei burse în cuantum de 200 lei pe lună, acordată unei eleve de la colegiul „Curtea de Argeş”, care a beneficiat până de curând de bursă din partea Fundaţiei lui Dinu Patriciu, în cadrul programului „Inventează-ţi viitorul”. Întrucât Fundaţia a decis închiderea acestui program, tânara elevă risca să se trezească într-o situaţie disconfortantă, astfel că redacţia noastră a apelat la sprijinul Fundaţiei „Solidaritatea Creştină”, care şi-a dat acordul imediat în susţinerea pe mai departe a acestei cauze.
Motivele pentru care noi am dorit deosebit concretizarea acestui demers este dat de performanţele şcolare şi extraşcolare de excepţie care îi onoroează biografia tinerei.
- Olimpică la limba română, matematică şi limba franceză
- Premiul 3, în 2009, la EcoFun, secțiunea pictură.
- Media 10 în toți anii școlari până acum.
- Participarea la mai multe concursuri de creație literară.
-  implicare în redactarea revistei școlii Basarab I, apoi a Colegiului Național Vlaicu Vodă;
- Colaborarea cu ziarul local (Argeș Express);
- Premiul pentru Debut Literar la concursul „Blog de blog” organizat în 2011 de Uniunea Scriitorilor din România și Asociația Scriitorilor din București;
- coautor al romanului „Sărutul morții”, împreună cu Oana Stoica Mujea, volum apărut în mai 2011 la editura Tritonic;
- Premiu Romanian Crime Writers Club pentru concursul de manuscrise mystery&thriller în anul 2011, ce are ca rezultat apariția în luna noiembrie 2011 a romanului „În brațe străine”, la editura Crime Scene.
De menţionat că tânăra Andra Pavel, căci acesta este numele personajului principal din această frumoasă poveste, intenţionează ca după Absolvirea Colegiului să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice ale Universităţii Bucureşti. Îi dorim şi noi pe această cale mult suuces pe mai de parte, putere de muncă şi Sărbători Fericite!
Remus Ştefan

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea