Mihai Coteț simte presiune: „Sumbru spectacol!”

În această perioadă are loc încă o confruntare între Gelu Tofan și Mihai Coteț . După ce Tofan a câștigat lupta pentru funcția de viceprimar al Piteștiului, rămâne de văzut dacă o va câștiga, pe 4 iulie, și pe cea privind președinția PNL Pitești.

De această dată, Mihai Coteț a furat startul și a anunțat primul candidatura. În schimb, răspunsul lui Tofan a venit în aceeași zi când în Argeș efectua o vizită președintele Ludovic Orban.

Mihai Coteț simte presiune, lucru care reiese și din cuvintele menționate de el pe pagina sa de Facebook.

„Dorința PSD de a pune cruce PNL în Argeș este atât de mare încât până și social-democrații au ajuns să-și dea tot concursul în această campanie internă din partid. Mă uit cum își activează toți pionii, de altfel de notorietate în Argeș pentru serviciile de mercenariat, și îmi dau seama că nicicând setea PSD de unanimitate nu a fost mai mare. Tovarășii se pregătesc să-și pună tablourile în cui, că osanalele deja s-au așternut înaintea lor. Tristă imagine! Cât de deconectați de realitate trebuie să fie oamenii ăștia! Sumbru spectacol! Eu am încredere că liberalii vor avea curaj și își vor lua partidul înapoi, dacă mai vor să mai aibă un partid peste patru ani…”, a precizat Mihai Coteț.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea