Acțiune de salubrizare a punctelor de colectare a gunoiului menajer din Mioveni

Disconfortul generat de mirosul neplăcut emanat de platformele de gunoi din oraș se accentuează mai ales în perioadele caniculare. Pentru a soluționa problema, angajații Serviciului Salubritate efectuează în această perioadă lucrări de igienizare a celor 24 de puncte de colectare a deșeurilor menajere din orașul Mioveni, acțiune care va fi reluată periodic, în vederea asigurării unui climat curat și sănătos pentru noi toți, cu precădere în această perioadă dificilă pe care o traversăm.

Fiecare platformă de colectare a deșeurilor este igienizată și dezinfectată, folosindu-se în acest sens o substanță pe bază de clor, cu proprietăți de degresare puternică.
Facem apel către toți cetățenii să depoziteze sacii de gunoi sau materialele reciclabile numai în spațiile special amenajate și nu în alte zone publice.
Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către SEdC Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:
DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102.
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea