Adrian Miuţescu a folosit Evaluarea Naţională în scop electoral

# Campanie PNL pe spatele absolvenţilor clasei a VIII-a

Evaluarea Naţională s-a dovedit un bun prilej de campanie electorală pentru şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu. Pentru că şcoala e un subiect sensibil pentru societate, iar examenele ţin agenda publică ocupată. Exact ce-i place lui Miuţescu! Drept care, liderul liberalilor argeşeni a postat un mesaj în care a transmis încurajări pentru elevi, dar a vorbit şi despre România Educată a lui Iohannis şi a PNL-ului.
Să nu uităm că PNL-ul este într-o campanie intensă, pentru congresul din 25 septembrie, iar ipocrizia lui Miuţescu nu cunoaşte limite. Suntem curioşi cum va arăta mesajul şefului PNL după afişarea rezultatelor.

„Această perioadă este una de foc pentru elevi, părinți și profesori. Peste 131.000 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din întreaga țară susțin azi prima probă a Evaluării Naționale, sesiunea desfăşurându-se în perioada 22 iunie - 4 iulie 2021.
Dincolo de emoțiile acestor zile, examenele sunt experienţe care contribuie major la progresul intelectual, iar pregătirea pentru examene şi susţinerea lor sporesc încrederea în sine și cresc capacitatea de comunicare. PNL a susținut și susține proiectul «România Educată», inițiat de președintele României, menit să contribuie la reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazate pe performanță, muncă, talent, onestitate și integritate.
Le urez succes la probele Evaluării Naționale!”, a scris Miuțescu, pe Facebook.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea