Tofan a așteptat aprobarea lui Ludovic Orban pentru a-și anunța candidatura la PNL Pitești

Viceprimarul Gelu Tofan și-a anunțat candidatura la PNL Pitești chiar în ziua în care Ludovic Orban a venit în Argeș, unde a vizitat șantierul trosonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Se pare că viceprimarul Piteștiului a așteptat încuviințarea lui Orban pentru a-și anunța candidatura.
Marea dorință a lui Gelu Tofan este să fie viitorul primar al Piteștiului, la alegerile din 2024. Tofan s-a crezut primar încă de când era doar propunerea PNL Argeș pentru funcția de viceprimar al municipiului.

„Voi fi un primar liberal cu care se vor mândri toți piteștenii. Un viceprimar, m-a luat vorba pe dinainte! Pot fi și un primar foarte bun peste 4 ani”, menționa Tofan, pe 13 noiembrie 2020, pentru un post TV local. Atunci a fost doar o eroare de exprimare. Sperăm că nu a rămas, în continuare, „în eroare”!
”Candidez la președinția PNL Pitești pentru că performanța începută la alegerile din 2020 trebuie continuată. Este pentru prima dată când PNL are viceprimar și, concomitent, majoritate de dreapta în Consiliul Local Pitești. Umătoarea etapă este ca PNL să dea primarul de municipiu. Am de gând să ating acest obiectiv atât prin reușite administrative in acest mandat, cât și prin coeziunea unei echipe puternice la PNL Pitești.
Echipa pe care am coagulat-o acoperă, cu oameni performanți, cele mai dificile domenii: sănătate, educație, economie și cultură. Plec la drum cu oameni care au viziune liberală și care sunt animați de responsabilitate. Toți și-au dovedit performantele în societate.", a precizat Tofan, în urma vizitei lui Orban în Argeș.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea