Dorin Falcă sprijină elevii din Berevoieşti

Marţi, 20 decembrie 2011, prin bunăvoinţa domnului Dorin Falcă, candidatul PDL Argeş pentru Camera Deputaţilor  pe Colegiul 1  Câmpulung Muscel, au fost premiaţi 271 de elevi din comuna Berevoieşti. Timp de 2 ore, o echipă condusă de dl. Dragoş Pâslaru, Preşedintele PDL Berevoieşti, s-a deplasat în satele Ungureni, Pământeni, respectiv Gămăceşti, unde a asistat la serbările de sfârşit de an. La final, elevii au primit cu bucurie darurile oferite de către Dorin Falcă.
“Este de datoria fiecăruia dintre noi să se preocupe de educaţia, respectiv de bunăstarea generaţiei viitoare. Am încercat şi noi, să le îndulcim elevilor acest sfârşit de an şi cred că am reuşit.”, a declarat Dorin Falcă, iniţiatorul acestei acţiuni.
“Nu este o acţiune singulară, elevii din Berevoieşti au simţit de-a lungul timpului că noi chiar  ne preocupăm de educaţia şi starea lor materială.”, a adăugat  Dragoş Pâslaru , Preşedintele PDL Berevoieşti.
Acţiunile social-educaţionale în care se va implica activ Dorin Falcă, vor continua şi pe parcursul anului viitor pe zona Colegiului 1 Câmpulung Muscel.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea