Gabi Vasilescu, comisarul-şef al DJPC Argeş, a oferit elevilor din Topoloveni 500 de pungi de cadouri

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Gabi Vasilescu, comisar-şef al DJPC Argeş, a luat postura de Moş Crăciun şi a dăruit copiilor din Topoloveni 500 de pungi de cadouri. Nu este prima acţiune de acest gen pe care o iniţiază Vasilescu care, de câţiva ani, a făcut o tradiţie din a face cadouri copiilor. Având în vedere că se apropie sfârşitul de an, i-am solicitat domnului Vasilescu amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări cu privire la activităţile pe care le-a demarat în această perioadă  instituţia pe care o conduce:
# În această perioadă, CJPC Argeş a efectuat o acţiune de consiliere a comercianţilor/prestatorilor de servicii care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Copiilor. În ce a constat această activitate de consiliere?
- Nu a fost exclusiv acţiunea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş. Alături de cei ai Direcţiei de Sănătate Publică, Poliţie Locală şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, am efectuat o acţiune de consiliere a comercianţilor/prestatorilor de servicii care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Copiilor amenajat de Primăria Piteşti în Complexul Strand. Acţiunea s-a desfăşurat la iniţiativa Consiliului Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor-Piteşti. Cu această ocazie, reprezentanţii operaratorilor economici au fost informaţi în legătură cu etichetarea produselor ambalate şi obligaţia afişării informaţiilor generale privind produsele alimentare comercializate – denumire produs, preţul şi gramajul, termenul de valabilitate etc. Totodată, reprezentanţii operatorilor economici-prestatori de servicii de agrement au fost informaţi în legătură cu: 1. legalitatea funcţionării şi afişarea denumirii unităţii, a codului unic de înregistrare la Registrul Comerţului; 2. existenţa listelor cu tarife şi indicarea tarifelor în mod vizibil şi într-o formă neechivocă, uşor de citit; 3. respectarea prevederilor legale referitoare la parcuri de distracţie şi la organizarea de distracţii extreme (verificări periodice şi măsuri de întreţinere, avertismente şi inscripţionări, efectuarea reviziilor, reparaţiilor şi întreţinerii echipamentului pentru agrement); 4. obligaţia de a informa consumatorul în legătură cu modul corect de utilizare a echipamentelor şi comportamentul adecvat al consumatorilor în timpul utilizării; 5. potenţialele pericole, aşa cum au fost ele identificate în cadrul analizei de risc în exploatare, inclusiv asupra vârstei minime, limitei de greutate, înălţimii sau stării de sănătate a consumatorilor, după caz; 6. obligaţia afişării informaţiilor privind timpul aferent serviciului prestat.
# De curând aţi dăruit copiilor din Topoloveni 500 de pungi de cadouri.
- Cea mai mare parte a cadourilor au ajuns la Şcoala Generală din Localitate. Am oferit 500 de pungi încărcate cu dulciuri copiilor din Topoloveni. Aceşti copii sunt elevi ai Şcolii Generale Topoloveni şi ai liceului din localitate. Nu este prima acţiune de acest gen pe care am organizat-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Şi în anii precedenţi a venit Moşul la aceşti copii.
# Care este relaţia Dvs. actuală cu domnul Narcis Godeanu, actualul preşedinte al PDL Topoloveni? Am înţeles că aţi avut anumite disensiuni…
- Bună.
# Doar atât?
- Da.  Nu este însă momentul unei astfel de discuţii. Mai degrabă vreau să îmi permiteţi să le doresc tuturor argeşenilor Sărbători Fericite şi un An Nou mai bun.
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea