Exclusivitate. Fata cea mică a lui Constantin Nicolescu are o relaţie cu finul Mircea Şerban

Familia Nicolescu are tabieturi bine definite şi constante. Aceştia îşi petrec în fiecare an o binemeritată vacanţă la Poiana Braşov, la Hotelul Escalade, hotel ce aparţine omului de afaceri Gheorghe Badea. Deşi vremurile se mai schimbă, preferinţele la fel, Nicolescu rămâne constant în a fi clientul hotelului Escalade.

Locaţia aceeaşi, preferaţii familiei Nicolescu se schimbă

Anul trecut am arătat cum îşi petrecea Constantin Nicolescu zilele de iarnă, zile fericite, petrecute înaintea dezastrului care urma să se abată asupra sa. Acesta era fericit la o pensiune din Poiana Braşov, alături de câţiva apropiaţi ai săi. Deşi în fiecare an sejurul de iarnă este în aceeaşi locaţie, „aleşii” cu care familia Nicolescu îşi petrece acest scurt concediu sunt în continuă schimbare. Anul acesta, în aceeaşi perioadă, familia Nicolescu a fost în aceeaşi locaţie ca şi anul trecut, dar preferaţii partidelor de schi au fost alţii. Familia Nicolescu şi-a petrecut concediul împreună cu fiica cea mică, nepoata şi surpriză... finul fetei, Mircea Şerban. Totul în regulă la prima vedere, ţinând cont de faptul că Nicolescu şi tatăl lui Mircea Şerban sunt parteneri vechi de afaceri, iar Mircea Şerban este unul din finii cununaţi de Ana Maria Nicolescu şi fostul soţ, Ionuţ Ştefănescu.

Naşul asociat cu finul, iar naşa asociată cu fina

Mircea Şerban este un nume cunoscut în Argeş în zona baschetului, acesta fiind arbitru şi fost jucător de baschet. Nici în zona afacerilor nu stă rău dacă ne uităm puţin pe firmele în care acesta a fost sau este asociat. În perioada de glorie a familiei Nicolescu, când toate treburile mergeau unse, aşa ca după gustul lor, Mircea Şerban era unul din asociaţii ginerelui lui Constantin Nicolescu, soţul Anei Maria Nicolescu, Ionuţ Ştefănescu. Deşi era asociat în mai multe firme cu Ionuţ Ştefănescu, Mircea Şerban era mai puţin vizibil în ceea ce privea afacerile acestor firme, ocupându-se de hobby-ul său, baschetul.
Naşa şi fina nu au fost mai prejos decât masculii din famiile lor şi au pus şi acestea bazele unei firme, SC LUXURAA SRL. Această asociere multiplă a fost oficiată şi în biserică, la nunta lui Mircea Şerban cu Ramona, nuntă la care Ana Maria şi Ionuţ Ştefănescu au fost naşi. După divorţul fetei lui Nicolescu firmele la care fostul ginere era asociat au fost împărţite, iar Mircea Şerban a rămas unic acţionar la SC Valah Construct Grup SRL, firmă de care vom face mai multe dezvăluiri în numărul viitor, iar Ramona Şerban a rămas unic acţionar în firma în care a fost asociată cu naşa sa.

Cerneala de pe divorţul lui Mircea Şerban este neuscată

Familia Şerban are acelaşi destin ca naşii lor, ajungând la divorţ. La finele anului trecut, mai exact în data de 21 noiembrie 2011, se pronunţă divorţul dintre Ramona şi Mircea Şerban. Cei doi au două fetiţe, una de cinci ani şi jumătate şi alta de trei ani şi şapte luni. În urma divorţului, cele două fetiţe sunt încredinţate mamei, iar instanţa îl obligă pe tată la o pensie de întreţinere echivalentă cu cota procentuală de 33% din salariul minim pe economie, sumă care le revine ambelor fetiţe, câte 16,5% pentru fiecare dintre ele. Ţinând cont de faptul că Mircea Şerban câştigă mult mai mult din firmele sale şi din arbitrajele de la baschet, credem că aceasta a fost o formulare judecătorească, iar tatăl nu se rezumă la această infimă sumă.

Naşa şi finul se ascund de ochii presei

Deşi scopul vizitei noastre la Poiana Braşov era altul, spaima cu care Ana Maria Nicolescu a sărit în maşina lui Mircea Şerban, în momentul în care a observat că este pozată, ne-a stârnit curiozitatea. După un mic dejun luat ca o familie reuşită, familie formată din trei generaţii, bunici, copii şi nepoţi,  Ana Maria şi Mircea au început să încarce bagajele în maşina domnului Şerban. Cei doi au aşezat bagajele în tihnă, chiar au mai stat puţin de vorbă în dreptul maşinii, linişte care le-a fost întreruptă de aparatul nostru foto. Ana Maria, speriată, a sărit în maşina lui Mircea Şerban, intrând în spate de frica aparatului de fotografiat. Maşina condusă de Mircea Şerban a plecat în mare viteză din Poiana Braşov.

Naşa şi finul au o relaţie de mai multe luni

Divorţul lui Mircea Şerban a netezit calea relaţiei dintre Ana Maria şi acesta. Deşi cei doi aveau o relaţie de mai mlte luni, aceştia se ascundeau de ochii lumii, aşteptând oficializarea divorţului familiei Şerban. Acum, că divorţul este gata, aceştia nu se mai feresc de ochii şi răutăţile lumii şi au decis să meargă împreună în vacanţă. Chiar dacă nu au apucat să dea pe faţă această relaţie, surse demne de încredere ne-au confirmat că cei doi aveau de gând să facă publică iubirea care s-a înfiripat între ei. Ne cerem scuze dacă am grăbit cumva lucrurile, dar deşi cei doi au fost cât se poate de discreţi şi s-au ascuns cum au ştiut mai bine, am constatat că foarte multă lume ştia de această relaţie, iar cei doi „discreţi” nu erau atât de discreţi precum credeau ei. Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea