Consilierii PNL-USR promit transport pentru elevi către şcolile din Piteşti! Vise taică, vise...

# La Piteşti nu s-a putut da nici măcar un ghiozdan elevilor de pregătitoare!

Că tot a început anul şcolar, agenda politicienilor a cuprins un subiect fierbinte: viitorul copiilor şi al şcolii. Unii n-au lăsat demagogia nici în prima zi de şcoală şi nu ne aşteptăm s-o facă vreodată. Îi cunoaştem prea bine pe ai noştri din Argeş... Din nou, mediul virtual a fost sufocat de mesaje care mai de care, unii chiar s-au întrecut în a mai promite SF-uri, încurcând festivităţile şcolare cu nesimţita campanie electorală. De exemplu, consilierii PNL-USR din CL Piteşti au promis transport pentru elevi către şcolile din Piteşti, cum se întâmplă la Cluj! Staţi cuminţi, în curând, aleşii locali de dreapta vor promite şi UNTOLD la Piteşti...

 

Sigur, consilierii pot promite câte-n lună şi-n stele. Dar în privinţa transportului dedicat elevilor, avem ceva de obiectat. Tocmai aceşti consilieri ai USR şi PNL au respins proiectul „Primul ghiozdan”, prin care câteva sute de elevi de la clasa pregătitoare de la şcolile din Piteşti puteau primi ghiozdane echipate din partea Primăriei. Dar n-au vrut aleşii de dreapta.

 

În schimb, acum ne aburesc cu transportul dedicat elevilor. Ne spun că vor analiza variantele. Ce glumă bună! Sperăm doar ca o variantă cu transportul pentru elevi să nu fie a primarului Piteştiului, Cristian Gentea. Că ştim bine cum pică USR-PLUS proiectele edilului.

„Am tot fost întrebaţi mai ales zilele acestea când a inceput scoala, de ce la Cluj se poate şi la noi nu. Trebuie să se poată şi la noi.

Vom analiza toate variantele posibile pentru a putea integra genul acesta de transport și la Pitești, pentru că începutul anului școlar ne-a amintit, încă o dată, că trăim într-un oraș sufocat de trafic. Mai mult ca sigur, în momentul în care vom avea un transport dedicat, un transport efectuat în regim de siguranță pentru copii, foarte mulți părinți vor renunța la a-i mai duce cu mașina personală la școală.”, au scris consilierii PNL-USR din Consiliul Local Piteşti, pe grupul consilierilor locali ai PNL-USR.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea