Lereşti – ce bine că eşti! Povestea continuă

Săptămâna trecută, câţiva jurnalişti din oraşul meu am avut parte de o experienţă, cum să zic, ceva deosebit: am participat la recepţia tehnică a drumului judeţean Lereşti-Voinea, drum care se numeşte DJ734!
Acest eveniment a fost cu totul excepţional pentru judeţul nostru, dat fiind faptul că finalizarea execuţiei unui drum este ceva rar cam cum e vizualizarea cometei Halley.
La fel de spectaculos ca sus-numita cometă mi s-a părut să îi văd acolo pe directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Muşat, pe Cătălin Spătaru şi pe primarul Tonghioiu. A fost prezent şi vicepreşedintele CJ Argeş, Florian Tecău, dar în sine această din urmă chestiune nu a avut nimic spectaculos.
Şi pentru că partea drumului care ducea spre Voinea era acoperită cu un strat subţire de zăpada îngheţată, şi pentru că afară începuse să ningă viscolit, şi pentru că la mal apa lacului Râuşor era îngheţată, şi pentru că cerul era plumburiu, şi, mai ales, pentru că domnii Muşat şi Spătaru trebuia să poarte un nume, s-a constatat că drumul era în parametrii tehnici, operaţiunea de recepţie fiind încheiată cu succes!
Urmează dezăpezirea. Apoi, cine ştie când, reasfaltarea. Şi tot aşa. Până când? Sigur şi după Apocalipsa din 2012.
P.S. În atenţia şoferilor care trec prin comuna Lereşti: aveţi totuşi grijă să ocoliţi canalele de pe mijlocul drumului! Nu de alta, dar riscaţi să fiţi zdruncinaţi serios.
În rest, se ştie: toate drumurile duc la Roma. Sau la Cătălin Spătaru.
Remus Ştefan

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea